MOODS

Den 30. maj udkommer min nye indretningsbog – Moods, indret personligt og harmonisk. Sammen med Kira Brandt har jeg arbejdet på projektet igennem tre år,  så det er med stor glæde, at vi i dag kan aflevere bogen til tryk. Nu glæder jeg mig bare til at stå med den i hånden – og se den i vinduet hos boghandlerne landet over.

Forside MOODS (beskåret)

Lidt om bogen:
I Danmark har vi tradition for at bruge mange ressourcer på vores hjem og indretning. Det kolde, mørke vinterhalvår betyder mange indendørs timer, hvor vi gerne vil have det hyggeligt. Men selvom vi har en lang designtradition, bor de fleste mennesker ret ens: Det er bemærkelsesværdigt, at så mange bor så upersonligt. I hjem der ligner udstillinger i tilfældige bolighuse og som på ingen måde fremhæver, hvem der bor i dem.

I bogen guider jeg til, hvordan du finder din egen personlige boligstil ved hjælp af moodboard-redskabet. Jeg viser, hvordan man laver moodboards, og forklarer, hvad de kan bruges til, og hvordan du selv kan arbejde med dem.

Den kreative proces

Jeg inviterer dig også med indenfor i ni smukke nordiske hjem for at illustrere en række indretningspointer, hvor fællesnævneren er, at ejerne har formået at skabe stemning og personlighed. Her kan du se det moodboard jeg selv arbejdede udfra, da jeg skulle indrette min egen stue.

Ex 2 Stue Moodboard
Og her kan du se det færdige resultat:

07

Undervejs i bogen får du også mine bedste indretningsråd, blandt andet om begrænsningens kunst, mønstre og farver, møblers proportioner, belysning, gardiner – og ikke mindst det personlige aftryk, du kan tilføre din indretning ved hjælp af blandt andet kunst og kunsthåndværk.

Når vi nærmere os udgivelsen, skal jeg nok dele lidt mere indhold.

Bogen kommer til at koste kr. 349,95. Den er på i alt 272 sider og udgives af Strandberg Publishing. Alle billeder er fotograferet af Kira Brandt og stylet af mig. Bag bogens grafiske design står Julie Secher Kau. Bogen kan fra den 30. maj købes hos udvalgte boghandlere, museumsbutikker og interiørforretninger landet over – men den kan også forudbestilles hos mig. Vil du reservere et eksemplar, så skriv til mig på: katrine@kmldesign.dk. I første omgang trykker vi nemlig ikke det største oplag.

 

Leave a Reply