Private Clients

Jeg tilbyder indretningshjælp til private kunder, så har du svært ved at skabe et harmonisk og personligt hjem, vælge vægfarver, materialer, nye møbler eller blot placere dit interiør på bedst mulig vis – så kan jeg hjælpe dig.

Min timepris er kr. 2.000,- inklusiv moms. Ved første besøg faktureres for minimum to timer og udenfor Storkøbenhavn vil der forekomme et kørselstillæg. Har du brug for hjælp, så skriv til mig på: katrine@kmldesign.dk

3 thoughts on “Private Clients

 1. Hej.
  Jeg bor på en gammel gård i Humlebæk og kunne godt tænke mig at høre hvad det koster at få dig på besøg for at give mig nogle råd omkring farvevalg i huset. Er i tvivl om hvordan jeg kan skabe en god sammenhæng i hele huset.
  Vh Rikke Nybakk

 2. Hej
  Jeg bor i en landsby udenfor Ringsted ,
  jeg kunne godt have brug for hjælp til indretning af min 1 sal.Den er 37m2 og 2værelser
  Hvad koster det at få dig til at se på sagen og hvad er din timeløn hvis det bliver aktuelt.
  Vh Dagmar

Leave a Reply