Indretning for private

Jeg tilbyder indretningshjælp til private, så har du svært ved at skabe et harmonisk og personligt hjem, vælge vægfarver, materialer, nye møbler eller blot placere dit interiør på bedst mulig vis – så kan jeg hjælpe dig. Jeg sætter en stor ære i at komme så langt som muligt med de ting du allerede har og meget ofte viser det sig, at der slet ikke er behov for at købe nyt. Booker du en session med mig, så vær forberedt på, at vi kommer til at flytte rundt på møblerne.

Mine kunder udtaler:

Vi har fået en ny stue – uden at købe nyt!  Katrine har en unik evne til at komme ind i et rum, og kunne se for sig, hvordan de møbler man allerede har kan indrettes på en æstetisk og funktionel måde. Det bedste er, at hun eksekverer med det samme. Det var virkelig tilfredsstillende at stå med en ny stue efter en eftermiddag, og det har givet os en masse ideer til selv at gå videre med resten af huset.  – Annemette Wendelboe Løkke

Katrine har med sin æstetiske sans og stilsikre professionalisme strammet linjerne og udtrykket i vores indretning. Med stor respekt for vores egen stil har hun fået det bedste ud af vore egne møbler og interiør. Katrine er yderst professionel og samtidig behageligt selskab når hun ser muligheder og foreslår ændringer. Vi giver hende hermed vores bedste anbefalinger. – Heidi & Stefan Juncker

Katrine kommer ind ad døren, og skal lige lære os og huset at kende. Hun er let at tale med, meget kontant, og ikke så meget BS. Så går hun i gang, med carte blanche til at bortvise alt. Først flytter vi alle møbler væk, så bliver de fleste rykket tilbage igen i en helt anden opsætning. På to timer har vi en ny indretning, og følelsen af at vi har et nyt hus. Og et af Katrines store talenter er, at det sker uden de store udskiftninger i inventaret – det kostede kun nogle lamper og en udsmidningsmoden sofa livet. Katrine skal ikke måle op, fotografere og så hjem for at tænke og tegne – hun visualiserer i øjeblikket, og skaber effektivt fornyelse på kort tid. Vi anbefaler gerne og varmt Katrine. – Ole Meyer

Det praktiske

Vil du have maksimalt udbytte af min tid hos dig, kan det være en god idé, at du sørger for at have et par stærke hænder til at hjælpe os med at flytte rundt på tunge møbler – meget gerne en person der også har en velassorteret værktøjskasse og et kørekort til at bruge en boremaskine. Ofte foreslår jeg, at der skal hænges noget op på væggen eller flyttes rundt på billeder og malerier. Du vil blive glad for at få det gjort med det samme.

Hvad koster det?

Min timepris er kr. 2.500,- inklusiv moms. Ved første besøg faktureres for minimum to timer og uden for Storkøbenhavn vil der forekomme et kørselstillæg. Hvis du bor på Fyn eller i Jylland koster det cirka kr. 15.000 at booke mig for en dag. Jeg fakturerer umiddelbart efter hvert besøg og mine betalingsbetingelser er netto kontant. Ønsker du at aflyse en bookning beder jeg dig om mindst 24 timers varsel.

Det med småt

En del af min rådgivning når jeg kommer på besøg, er at vi sammen flytter rundt på dit inventar. Det være sig borde, lamper, keramik, malerier og andet der kan gå i stykker ved håndtering. Jeg gør opmærksom på, at jeg er påpasselig når vi flytter rundt, men uheld kan forekomme. Det har i praksis vist sig umuligt at tegne en udvidet ansvarsforsikring i forbindelse med mit arbejde. Er der særlig værdifuldt eller skrøbeligt inventar bedes du gøre opmærksom herpå og selv stå for håndteringen.

Har du brug for hjælp, så skriv til mig på: katrine@kmldesign.dk.