About

Mit navn er Katrine Martensen-Larsen og gennem mit firma, KML Design, tilbyder jeg hjælp til indretning af private hjem, styling for virksomheder, samt leverer indhold til både magasiner og erhvervskunder – alt sammen inden for design-, livsstils- og indretningsområdet.

Jeg besøger mange private hjem, hvor jeg hjælper med indretningen – så hvis du har svært ved at vælge de rigtige farver eller materialer i dit hjem, finder det umuligt at placere dine eksisterende møbler på den rigtige måde, eller blot ønsker at skabe en æstetisk og harmonisk hjemlig atmosfære, så fortvivl ikke – jeg kan hjælpe dig.

Jeg er en travl instagrammer – på min profil (@katrinemartensenlarsen) deler jeg ud af tips til indretningen, viser snapshots fra mit daglige arbejde, og deler billeder af alt det, der inspirerer mig. På Pinterest og Houzz deler jeg mine arbejdsforberedelser og her på mit website kan du se lidt af mit redaktionelle og kommercielle arbejde. Via min Book shop her på siden kan du købe mine bøger NORDIC MOODS, THE SEASON samt min nyeste udgivelse LIVING WITH ART – klik bare her.

Jeg har i årevis arbejdet som stylist for nogle af de store danske interiørmagasiner, og i flere sæsoner kunne du følge mit daglige arbejde i Skattejægerne på DR. I foråret 2023 vil du også kunne se mere af mit arbejde idet jeg er medvirkende i et nyt boligprogram på DR1.

Du kan kontakte mig her: katrine@kmldesign.dk

KML Design ApS
Emanuel Olsens Vej 7
2000 Frederiksberg
Denmark


mobil: + 45 20 46 40 78
CVR: 29796408