Lidt om mig

Mit navn er Katrine Martensen-Larsen og gennem mit firma, KML Design, tilbyder jeg hjælp til indretning af private hjem, styling for virksomheder, samt leverer indhold til både magasiner og erhvervskunder – alt sammen inden for design-, livsstils- og indretningsområdet.

Jeg besøger mange private hjem, hvor jeg hjælper med indretningen – så hvis du har svært ved at vælge de rigtige farver eller materialer i dit hjem, finder det umuligt at placere dine eksisterende møbler på den rigtige måde, eller blot ønsker at skabe en æstetisk og harmonisk hjemlig atmosfære, så fortvivl ikke – jeg kan hjælpe dig.

På min instagramprofil (@katrinemartensenlarsen) deler jeg ud af tips til indretningen, viser snapshots fra mit daglige arbejde, og poster billeder af alt det, der inspirerer mig. På Pinterest og Houzz deler jeg mine arbejdsforberedelser og her på mit website kan du se lidt af mit redaktionelle og kommercielle arbejde. Via min Bogshop her på siden kan du købe mine bøger NORDIC MOODS, THE SEASON samt min nyeste udgivelse LIVING WITH ART – klik bare her.

Jeg har i årevis arbejdet som stylist for en række af de største danske interiørmagasiner, og i flere sæsoner har du kunnet følge mit arbejde i Skattejægerne på DR. I foråret 2023 medvirkede jeg i Boligstylisterne – et nyt boligprogram på DR1, hvor du kan følge med i, hvordan jeg og fem andre boligstylister, hjælper en række danskere med deres indretningsudfordringer.

Du kan kontakte mig her: katrine@kmldesign.dk

KML Design ApS
Emanuel Olsens Vej 7
2000 Frederiksberg
Denmark

Mobil: + 45 20 46 40 78
CVR: 29796408