Imagebilleder for Alfi

I mandags fotograferede Kira Brandt og jeg nye smukke Alfi-termokander i krom samt messing-, titanium- og kobberlakeringer hjemme i mine stuer. Opgaven udførte vi for Thuesen Jensen og AD’er Charlotte Ørum-Hansen.

Alfi-fabrikken har gjort det til sin opgave at fremstille termokander og termobeholdere, der kan tilfredsstille næsten ethvert forbrugerønske, hvad enten det gælder formgivning eller det imponerende udvalg af størrelser, materialer og prisniveauer. Dertil kommer, at næsten enhver del kan udskiftes. I samarbejde med anerkendte designere fra hele verden udvikler Alfi til stadighed nye termokander og nye “forklædninger” til klassikere af i dag og i morgen.

Se de nye imagebilleder her.

ALFI_0816 ALFI_0860 ALFI_0886 ALFI_0888 ALFI_0930 ALFI_0962 ALFI_1016 ALFI_1047 ALFI_1078 ALFI_1100 ALFI_1111

Tak til Fritz Hansen for lån af Dråben, Grand Prix-stolen og Little Friend-bordet samt til Gubi for lån af den fine Bestlite bordlampe i messing.