Stylistworkshop i ILVA

Har du lyst til at komme med på stylistworkshop hos ILVA?, så har jeg to fribilletter, jeg trækker lod om lørdag den 6. september. Fortæl mig, hvad der trænger til fornyelse i dit hjem, så deltager du automatisk i konkurrencen. Du kan skrive i kommentarfeltet herunder.

Vi afholder workshops i alle ILVA’s butikker og du vælger selv hvilken dag og butik, der passer dig. Detplejer at være en super hyggelig aften og der er i øvrigt 25% rabat på alt boligtilbehør. Du kan læse mere om arrangementet her: Stylistworkshop i ILVA.

10615462_826753084003619_3019921624744726781_n

 

 

3 thoughts on “Stylistworkshop i ILVA

  1. Kære Katrine, Vi overtager nøgler til vores nye hus d. 1. oktober, så det ville være fedt med inspiration til indretning af vores stue:)

    • Hej Lotte, fribilletterne er dine. Lad mig vide hvilket af arrangementerne du vil komme til – så sørger jeg for at du bliver skrevet på listen. Glæder mig til at se dig. Kh Katrine

Leave a Reply