Sommercollager

Henover sommeren har jeg fotograferet en hel del fra naturen og landskabet ved mit sommerhus – og har efterfølgende lavet collager af billederne. Jeg har fotograferet med min HTC-mobiltelefon og har brugt app’en instasquare. Jeg har forsøgt at holde mig til to-tre farver per collage og har erfaret at billederne skal være meget enkle – ellers bliver det rodet. Hvis du kaster dig ud i øvelsen så være forberedt på, at det godt kan være lidt af en tidsrøver – men det er super hyggeligt. Absolut ligeså hyggeligt som at løse Soduko, Kryds og Tværs eller spille WordFeud. God fornøjelse og del endelig dine collager her på bloggen.

instasquare (2) instasquare (4) instasquare (3) instasquare (1) instasquare

One thought on “Sommercollager

  1. Uhh det ser dejligt ud

    Hilsen Maria Blok Hansen Tidens Ting – Genbrug og Fransk Brocante

    Sallingvej 36 Telefon 30220729 Blog 2720 Vanløse CVR-nr. 32995160 Facebook Instagram

Leave a Reply