Klassisk dansk keramik

For nogle måneder siden ledte jeg efter godt gedigent dansk keramik med Skattejægerne på slæb. Jeg besøgte tre butikker i mit nærområde. Det lille charmerende Finderi på Nordre Fasanvej (som sidenhen er flyttet til Møntergade i København K), den noget større Habengood på Peter Bangsvej samt butikken To Trin Ned på Jægersborggade. Her fandt jeg keramik udført af blandt andre: Hagedorn-Olsen, Michael Andersen, Marianne Starck samt Hiorts Keramikfabrik på Bornholm – alt sammen til ganske overkommelige priser. Nedenfor kan du se lidt af det jeg faldt for. Fjernsynsprogrammet bliver efter planen sendt på DR1 i begyndelsen af det nye år,

Tin1784 Tin1785 Tin1788 Tin1793 Tin1798 Tin1802

Tin1765 Tin1764

Photos by Mikkel Adsbøl, Styling by Katrine Martensen-Larsen

One thought on “Klassisk dansk keramik

  1. Hej. Det ser meget flot ud. Kan du fortælle mig lidt om vaserne- altså hvem der er hvem?
    Altså på den første billede på nederste og anden nederste trin.
    Desuden også de grønne vaser. Især de to øverst til venstre?
    Er det nogen du har i dag i din butik?

Leave a Reply