NORDIC MOODS: Lær at indrette med moodboards

I bogen NORDIC MOODS bliver du guidet til, hvordan du finder din egen personlige boligstil ved hjælp af moodboards. I Danmark har vi tradition for at bruge mange ressourcer på vores hjem og indretning. Det kolde, mørke vinterhalvår betyder mange indendørs timer, hvor vi gerne vil have det hyggeligt. Men selvom vi har en lang designtradition, bor de fleste mennesker ret ens: Det er bemærkelsesværdigt, at så mange bor så upersonligt. I hjem der ligner udstillinger i tilfældige bolighuse og som på ingen måde fremhæver, hvem der bor i dem. Med bogen får du min guide til, hvordan du laver dine egne moodboards, og på den måde udvikler din egen personlige stil.

Den kreative proces

Jeg inviterer dig også med indenfor i ni smukke nordiske hjem for at illustrere en række indretningspointer, hvor fællesnævneren er, at ejerne har formået at skabe stemning og personlighed. Her kan du se det moodboard jeg selv arbejdede udfra, da jeg skulle indrette min egen stue.

Ex 2 Stue Moodboard
Og her kan du se det færdige resultat:

07

Undervejs i bogen får du også mine bedste indretningsråd, blandt andet om begrænsningens kunst, mønstre og farver, møblers proportioner, belysning, gardiner – og ikke mindst det personlige aftryk, du kan tilføre din indretning ved hjælp af blandt andet kunst og kunsthåndværk.

Alle billeder er fotograferet af Kira Brandt og stylet af mig. Bag bogens grafiske design står Julie Secher Kau.

Bogen kan købes her.