The Season – julestemning i skandinaviske hjem

Sammen med fotograf Mikkel Adsbøl har jeg skabt bogen The Season Created by Scandinavian Artists – en bog der lader dig komme helt tæt på den skandinaviske jul og giver instant julestemning. Du kan købe bogen lige her.

Julen er årets højdepunkt og mange af os går all in med pynt og hygge fra første søndag i advent. Andre pynter op gradvist, så mere og mere pynt spreder sig både indendørs og udendørs, som juledagene nærmer sig. Lys, stjerner, kranser, engle, bånd, kogler og blomster – og som kronen på værket: juletræet med al din pynt.

I bogen The Season bliver du inviteret indenfor i 12 skandinaviske hjem. Bogen vil inspirere dig og måske hjælpe dig til at udvikle nye idéer og teknikker, når du pynter dit hjem. Du kan se hvordan du kan lave smuk og fantasifulde dekorationer der bringer naturen indenfor, eller hvordan du kan klippe og klistre dig til elegant pynt med papir, tapet og tekstiler. Der er idéer til borddækningen, gaveindpakningen, og en række opskrifter til julelækkerier.

Du kan også læse en introduktion til den skandinaviske jul og komme tættere på de nordiske juletraditioner. Alle temaerne i bogen er smukt illustreret af Sofia Lynggaard Normannm, og alle billeder fotograferet af Mikkel Adsbøl.

Det grafiske design står Sophie Klerk for, mens Becca Shaw Frandsen har oversat til engelsk.

Bogen er den perfekte julegave til alle der elsker design og indretning.