Oh Land koncert hos Montana

I går havde møbel- og hi-fi-producenten Montana inviteret pressen til forårskoncert med solooptræden af den danske sangerinde og sangskriver Nana Øland Fabricius – også kaldet Oh Land. Det var en magisk oplevelse. Koncerten blev holdt i Montanas Saloner på Klubiensvej i Nordhavn og Oh Land imponerede med sine musikalske evner.

IMAG0968

Men hun demonstrerede også, at hun besidder en god portion humor og selvironi. For eksempel fortalte hun, at hun engang havde haft så svært ved at sige nej til at spille med en (heavy-metal) guitarist, at hun til sidst havde måtte digte undskyldningen – at hun var psykisk syg. Detefter skrev hun sangen “Postpone The Bad”. Hun fortalte også, at hun havde sin 15-årige niece boende for tiden og at hun nok var smittet med lus – så vi skulle ikke komme for tæt.

Vi stod ellers tæt på, for der var ikke inviteret mere end 250 mennesker – og det var fedt. Lyden var fantastisk og musikken forrygende. For mig var højdepunktet da hun spillede hittet “Speak Out Now” og da hun fik os alle til at synge med på “White Nights”. Med på scenen havde Oh Land pigen med de mange navne – Muffe var vist et af dem – og de to havde en super kemi. Samarbejdet har stået på siden de spillede for fem mennesker på Frederiksberg Bibliotek for seks år siden.

IMAG0971

Nana Øland er født i 1985 , datter af operasangeren Bodil Bodil Øland og komponisten Bendt Fabricius (ikke at forveksle med Bent Fabricius Bjerre). Hun gik på den kongelige danske og den kongelige svenske balletskole, men måtte opgive denne karriere som følge af en rygskade. Oh Land er kusine til sangerinden Clara Sofie.

Montanas Hi-Fi moduler
Sidste år lancerede Montana et Hi-Fi system, der passer ind i deres reolsystem, der består af 42 grundmoduler, der kan indrettes efter ønsker og behov. Montanas hi-fi moduler er forslag til moduler, der er indrettet med kabelmagasiner, frontpaneler, perforerede klaplåger, tre størrelser højttalere bygget til Montana reolmoduler og Montana Sound Unit. Se mere på http://www.montana.dk

mette_hifi_www-351x380_0006_montana_hi_fi_17.jpg