Franske Pillivuyt

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk stil kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. I løbet af det sidste halve år har jeg hjulpet med at style virksomhedens nye imagebilleder til både den klassiske Plissé serie, Serie Originale og den nye serie Blå Bretagne.

7

1 2

1538

418
5

614

Billederne nedenfor er lavet til business to business segmentet:

2123

19

2022

Serien Blå Bretagne er formgivet ud fra enkle og klassiske grundformer, som er kendetegnende for flere stel fra Pillivuyt. Serien rummer tallerkener, skåle, krus og ramekiner i forskellige størrelser og former, blandt andet en lille, ny kop uden hank. Nuancerne er havblå og aqua – inspireret af kystens farver ved Bretagne.

9

111012

Photos by Lars Ranek, Food styling by Peter Munck and Camilla Lawes, Interior styling by Katrine Martensen-Larsen,  Artdirection by Charlotte Ørum-Hansen, Text by Signe Duus, Strategy by Betina Strøm. Client: Thuesen Jensen.

Regi: Tidens Ting, Linum, Broste Copenhagen, Fil de Fer.