Nye optagelser til Skattejægerne

Fik lige dette billede tilsendt af vores nye redaktør på DR Danmark – Louise Hørlyk Sloth. Det er Louise der skal lave den nye sæson af Skattejægerne og jeg har allerede optaget de første to programmer. katrineDen første optagelsesdag indrettede jeg en spisestue hos et ungt par i Charlottenlund – med møbler fra Lillian Malling Interior og Wiinggaard Boheme Interior. Her kan I se før og efter: 20140331_105626_Android20140331_162327_Android

20140331_162356_Android20140331_162408_Android20140331_171227_AndroidPlanen var at give stuen et mere voksent udtryk – først og fremmest ved at skifte de pastelfarvede myrestole ud med noget mere robust i form af Tolixstolene med armlæn. Jeg valgte tre forskellige farver – en rød, en grøn og en i metal. Jeg kunne godt lide ideen om at stolene har forskellige farver, synes bare looket med de pastelfarvede var for ungpigeagtigt. De gamle stole med både sjæl og patina er en god kontrakt til det helt nye spisebord fra HAY.

Stuen fik også karakter ved hjælp af en reol med mulighed for opbevaring af bøger, musikanlæg og diverse nips. Opgaven lød blandt andet på, at give hjemmet mere personlighed, men det er ikke noget man bare lige gør fra den ene dag til den anden. Jeg har dog hjulpet lidt på vej. Vist en retning og så kan ejerne selv arbejde videre på det. Fugleburet kunne de overhovedet ikke lide – men de andre nipsting, blandt andet de gamle chiffoner faldt i god jord. Reolen fra Excel er i øvrigt super praktisk, er let at stille op og kan monteres præcis som man har lyst og så kan der skabes nogle spændende rum imellem rummene.

Kelimtæppet skaber en bedre akkustik i det store rum og giver igen et mere voksent udtryk. Det samme gør sig gældende for det store Per Kirkeby værk på væggen. Mit motto er – hellere en god ting på væggen end en masse dårligt. De to små farvede kinesiske børnestole var mest for sjov – men de er fine farveklatter i det ellers meget hvide rum og de samler fint op på farven i maleriet. Parret kunne ret godt lide dem, måske fordi de selv skal være forældre til efteråret.

Endelig valgte jeg Flagermusestolen med Kanvasstof, fordi den fylder noget i rummet men samtidig let kan flyttes med udenfor. Den vejer ingenting, er god at sidde i og er heller ikke særlig dyr. Et genialt møbel til både ude og inde.

Udsendelsen bliver sendt på DR1 i løbet af efteråret.

d.