Pizzaskole med Normann

Lidt billeder fra gårsdagens kokkeskole hos Timm Vladimir i Valby. Her havde Normann Copenhagen inviteret til lancering af deres nye pizzahjul og hvad mere naturligt end at vi fik lov at arbejde med det? Først skulle vi lære at lave en god pizza – dernæst selv deltage i konkurrencen om at bage dagens bedste pizza – helt efter eget valg. 20140520_155641_Android 20140520_155806_Android20140520_162442_Android 20140520_162454_Android Jeg var på hold med Allan Torp fra Bungalow 5. 20140520_162614_Android Her vores chefkok. 20140520_163601_Android 20140520_163622_Android 20140520_165742_Android20140520_171924_Android

I gården dyrkes store krydderurteplanter i poser med jord.20140520_171930_Android20140520_174652_Android

Boligredaktøren Nicola Kragh Riis fra Alt for Damerne havde sin familie med.

20140520_184926_Android 1

Min vinderpizza: Kartoffel med to slags ost, rucola og sprød salvie. Lavet efter mottoet: Keep it simple.20140520_184957_Android 20140520_185101_Android

Kasper Foged Rasmussen fra Bo Bedre.20140520_185444_Android

Helle Valsted fra RUM.20140520_185946_AndroidDen glade og stolte vinder – ikke mindst over ordene “godt håndværk”.
Tak til Normann Copenhagen for en super hyggelig eftermiddag.

Og her de professionelle billeder fra dagen:

Normann_Pizza_Katrine Martensen-Larsen Normann_Pizza_Result Katrine Martensen-Larsen