Lidt billeder fra gårsdagens kokkeskole hos Timm Vladimir i Valby. Her havde Normann Copenhagen inviteret til lancering af deres nye pizzahjul og hvad mere naturligt end at vi fik lov at arbejde med det? Først skulle vi lære at lave en god pizza – dernæst selv deltage i konkurrencen om at bage dagens bedste pizza – helt efter eget valg.
Jeg var på hold med Allan Torp fra Bungalow 5.
Her vores chefkok.
I gården dyrkes store krydderurteplanter i poser med jord.
Boligredaktøren Nicola Kragh Riis fra Alt for Damerne havde sin familie med.
Min vinderpizza: Kartoffel med to slags ost, rucola og sprød salvie. Lavet efter mottoet: Keep it simple.
Kasper Foged Rasmussen fra Bo Bedre.
Helle Valsted fra RUM.Den glade og stolte vinder – ikke mindst over ordene “godt håndværk”.
Tak til Normann Copenhagen for en super hyggelig eftermiddag.
Og her de professionelle billeder fra dagen: