Spice up your old furniture

Har du et antikt møbel, men føler ikke at det passer ind i dine moderne rammer er der hjælp at hente. Det er ofte betrækket der gør møblet ”støvet” og gammeldags, og det kan der heldigvis gøres noget ved. Vi viser her hvordan stole, armstole, små sofaer og chaiselonger får helt nyt liv og et helt andet udtryk, hvis de ompolstres i moderne stoffer og gerne med knald på både farver og mønstre.

 Image  

Image  

Image   

Image   

Image   

Image

Image

 Image   

Image   

Stoffer med ophævede striber, cirkler eller andre motiver i velour virker særlig godt, ligesåvel som der kan leges med knapper, møbelsnore og agramaner, eller ved at anvende komplementerende stoffer på henholdvis inderside og yderside af møblet. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Photos by Stuart McIntyre, Styling by Katrine Martensen-Larsen