Millioner af rum i en boks

Kan du nikke genkendende til følgende udtalelser?

  • Du har købt noget, der ser godt ud hos venner eller i et boligmagasin, men det passer ikke hjemme hos dig.
  • Du ved godt, hvad du kan lide, når du ser det.
  • Du har svært ved at forestille dig, om materialer og farver passer sammen.
  • Du synes, at det er svært at definere din egen indretningsstil.
  • Du har svært ved at blive enig med andre i familien om, hvordan I skal indrette jer.
  • Du vil gerne vise andre, hvilken stemning du ønsker i din indretning.

Så vil du have stor glæde af en MOODBOKS. En værktøjskasse jeg har udviklet til alle der elsker indretning samt folk i den kreative branche, der ofte har brug for at visualisere deres ideer med noget håndgribeligt.

I den seks kilo tunge boks finder du et kæmpe udvalg af materialeprøver (træ, sten, tæpper, læder, tapeter, tekstiler, farver, metaller og linoleum) så du kan skabe lige præcis det udtryk du ønsker – inden du skal træffe svære og dyre beslutninger.

Med værktøjet kan du skabe et visuelt moodboard og dermed få overblik over hvilke materialer og elementer der klæder hinanden. I boksen ligger desuden en opslagstavle, hvorpå du kan arbejde med forskellige udtryk og finde frem til lige netop den stil du ønsker i dit hjem.

Boksen er så velassorteret, at du kan skabe millioner og atter millioner af forskellige indretninger med dens indhold. Nedenfor kan du se et par eksempler på forårslooks, som jeg har skabt ved hjælp af materialer fra boksen.

01_CX4A2496 02_CX4A2593 03_CX4A2589 04_CX4A2510

Du kan læse meget mere om indretningsværktøjet på: moodboks.com, hvor jeg også forklarer, hvordan man arbejder med et moodboard samt viser en række konkrete eksempler på, hvordan man kommer fra et moodboard til en færdig indretning.

På websitet kan du også bestille en MOODBOKS. Prisen er 1.800 kr. inklusiv moms og fragt i Danmark.